Regionální výrobky pohledem studentů
Program:Pondělí 30.11.2009
Den pro rodiče a přátele školy / 15.00 – 18.00 /
Úterý 1.12. 2009
Den otevřených dveří pro širokou veřejnost / 8.00 – 18.00 /
Středa 2.12. 2009
Soutež v organizaci banketu s tématem „Využití regionálních výrobků Moravského krasu ve slavnostním menu“ / 10.30 – 17.30 /
Čtvrtek 3.12.2009 a pátek 4.12.2009
Projektové dny maturitního ročníku s tématem „ Srovnání zvolené turistické destinace v ČR s Moravským krasem z hlediska podmínek pro kongresovou turistiku“
/ čtvrtek: 9.00 – 14.00 + výstavy do 16.00, pátek: 9.00 – 14.00 /
Po celou dobu je pro Vás připravena také:
- Prohlídka výukových prostor
- Nabídka míchaných nápoju
- Ochutnávka vín z produkce Znovínu Znojmo
- Soutežní výstava slavnostních tabulí
- Expozice výrobků studené kuchyne
- Ukázka moderních formem designových banketů
- Prezentace oborů CESTOVNÍ RUCH a KUCHAŘ- ČÍŠNÍK
- Posezení ve školní kavárničce
Pozvánka na akci je ke stažení zde.
Kontakty:
Střední škola gastronomická, s.r.o.
Masarykova 1enreopa, 67katalog-dobre-praxe rra-moldava1, Blansko
Martin Jaglář
martin.jaglar@seznam.cz
tel.:5 1 6 4 1 1 7 5 5 , 6 0 2 7 8 0 0 3 4
www. g a s t r o n omi c k a - s k o l a . c z